Misiunea noastra este aceea de a insufla clientilor si partenerilor placerea de a face un altfel de cadou, de a descoperi bucuria servirii unui vin de calitate, utilizand accesorii de calitate.

Stim ca va veti dori toate produsele din acest magazin virtual, dar rostul lor este sa va cucereasca si sa va fie de folos pe rand, unul cate unul.
Cu accesorii ca
Termometrul pentru vin, Inelul metalic, Picuratorul, Desfacatorul, Taietorul de capison sau Suportul pentru Sticle si pahare, veti descoperi cu adevarat Vinul
ca Arta si Ritual.
Folosindu-le, puteti decide mai bine cum se savureaza cu adevarat Vinul.

"Inainte de a gasi Adevarul in Vin, trebuie sa Ajungem la Vin ! "

VINUL. O Idee, Un Concept, O Aroma, Un Drum, O Legenda.

Astfel, un vis lichid trebuie servit si deservit de accesorii care sa puna in valoare legenda vinului si sa o reprezinte cu demnitate.

Prin simplitatea si functionalitatea acestor accesorii, speram sa te ajutam sa descoperi placerea savurarii unui vin de calitate intr-o companie reusita!

Suntem intotdeauna in slujba clientilor nostri, dar si a mediului inconjurator. Intr-o lume in continua schimbare, in care resursele par sa fie din ce in ce mai limitate, noi acordam un interes sporit impactului pe care activitatea noastra il are asupra mediului. BTC Glass Design este o companie activa in "lumea verde", luand in considerare impactul productiei, al distributiei, precum si ciclul de viata al produselor si ambalajelor acestora.

Dorim sa ne eficientizam procesul din productie prin minimalizarea impactului negativ, avand implementata o strategie de management a deseurilor bine pusa la punct. Colectam, sortam si reciclam in functie de natura produselor utilizate.

Resturile provenite din procesul de productie sunt predate punctelor de reciclare ori fabricilor de sticla, in schimbul acestora luand diverse produse decorative. O parte din aceste produse eco se gasesc AICI, fiind reprezentate de carafele cu buzunar pentur gheata in diverse forme si dimensiuni. Si ne bucuram de succesul rasunator pe care acestea le au in vanzari. Dorim pe aceasta cale sa multumim partenerilor nostri de la Vrancart Adjud, care ne ajuta cu reciclarea cartoanelor. La fel procedam si cu ambalajele provenite din urma achizitionarii de sticle, datorita minunatei colaborari cu Stirom.

Suntem foarte atenti si cand vine vorba de procesul de distributie. Parcul nostru de masini este echipat cu autoturisme cu un consum redus, ce indeplinesc standardele europene de poluare.

Printre politicile firmei noastre se numara economisirea energiei electrice si a consumului de apa.

Implementarea acestor principii ecologice se datoreaza atentiei pe care noi o acordam mediului inconjurator. Ne declaram cu mandrie o companie verde, ce incearca in fiecare pas pe care il face sa contribuie la nepoluare.